February 11, 2012

søndag morgen på altanen

Efter et par og 30 timers rejse, er jeg nu endelig nået min destinatination, Melbourne, ahh. Selvom jeg er uforstående overfor arabernes store glæde ved tomatjuice og 2.5 times extra ventetid i Dubai der kun kunne bruges på at glo på Cartier, YSL, LV, Gucci osv. da der ikke fandtes andet, var turen nu hurtig overstået trods alt. Jeg sidder med en kop the på altanen i de ca. 20 grader det er gået hen og blevet her kl. 0913 og tanken om at jeg for 48 timer siden overvejet at købe lange underbukser, virker fjern nu hvor naboerne render rundt på gaden i bar overkrop, på vej efter morgenbrød, i gang med dagens løbetur....life! Vi bor i et klassiske victoriansk hus, med gultæppe, hallway og adgang til altan via vinduet der trækkes op, alt er chillaxed, alt er laidback og husets anfdre beboer starter først deres studier op igen om en 3 uger, så livet virker ganske overskueligt i deres yderst gæstfrie selskab. 

Her får I lige første indtryk af mit første Melbourne residens:Og nej selvfølgelig, selvfølgelig skal I ikke snydes for den udsigt der er for mine øjne netop nu. Mens I ser dette skal i btw lige forestille jeg forstads stilhed, på den der fuglekvider måde, en let brise i ny og næ og tanekn om tank-top nu alligevel er for varmt...2 comments:

C said...

Gusse god damnit! Nyd det - og godt at du har overlevet turen:)

Lois said...

Åhh, hvor er jeg misundelig... Dejligt du er nået sikkert frem til fugle kvidder og høj sol... Glem ikke sol-faktor! Kys from the cold