February 12, 2012

the jet lag the city the run the home

Ja, som så mange andre blev også jeg ramt af denne skønne lidelse i går, hvor min krop leget zoombie og mit hovede hverken kunne lægge 2 og 2 sammen eller samle sig om at sove eller at lade være - SÅ skønt! Men heldigvis tvang jeg mig selv ind til byen i går og jeg begyndte at snuse til mit liv for de næste 5 måneder...and I LOVE IT!!!!!!!! Alt i samme by, som i ALT og ikke på den der københavner embrasing agtige måde, men for reals. Kærlighed ved første blik, ahhhh. Jeg trak på smilebåndet da jeg fandt Cheap Monday jeans i en butik og jeg trak på smilebåndet da jeg så Angry Birds grafitti og smilet blev større da både Kiehls og Aesop pludseligt lå foran mig, it's all gonna be good. Og så er der altså et eller andet pudsigt over byens vejskilte, hvis man nu tog dem ud af kontekst ville de faktisk være yderst sigende om så mange situationer her i livet....!!!  Skal dog lige vænne mig til konceptet "service" her ude, magter da ikke at bruge halve og hele timer i hver butik på at small talke med personalet for at de kan sige til deres chef de vitterligt har forsøgt at sælge mig noget.... nogle gode råd til hvordan man hurtigt og effektivt stopper denne talestrøm fra aussie ansatte?

Men men, mit jet lag forsvandt over natten og her til morges stod vi naturligvis tidligt op, var ude og løbe med de andre morgenfriske aussier og fandt en lille oase her i Parkville, Australien Native Garden, der er som skabt til at løbe rundt i - og ja, det er Melbourne skyline man kan skimte i horisonten.
Og nu skal jeg så ind til byen og finde UNI og høre hvad de egentlig har tænkt sig vi skal lave i morgen, hvor vi egentlig skal møde op og hvad tid...for det har vi ikke lige fået i vide, men tak til Laura Jul for at insistere på at vi på studiet skulle oprette en Twitter account, for grundet denne, ved jeg at RMIT (universitetet)s server er nede i disse dage - gotta love social media!! Og appropos sociale medier købte jeg i går bogen: "You are not a gadget - a manifesto" netop om hvordan vi mennesker kommunikere efter verden fik sociale medier. Så den bog tager jeg med mig ind til byen, finder en kaffe og en græsplæne og hygger mig og glæder mig til Cille ank. i aften, wuhoo!!!!....og alt imens jeg sidder der, kan I se lidt mere af min midlertidige bolig på 173 Park Drive.


Go' dag alle i sejeste mennesker!!!

1 comment:

Lois said...

Hey Gusling, hvor lyder det hyggeligt - sender dig lige nogle billeder fra det nye "Monocle" Mag. som har focus på Aussie-land...
Herhjemme sner det... Øv!
Kys kys