February 26, 2012

zoo, scones og skolestart

Det blev torsdag og vi skulle i Zoo. Vi mødtes med Christie og hendes søn Kai ved færgen og ankom til Taronga - åbenbart en af verdens største og flotteste Zoo's....hmm. Den var stor, ja, flot, tjek og jeg fik både set min første kænguro, Emu og Koala bjørn, et meget politisk korrekt show med søløve og sæler som ingen vist kan være i tvivl om faktisk er truet dyrearfter og at vi skal behandle dem bedre, stoppe med at tømme vores have for deres føde osv osv (GOD!!!!) Men altså, det var sgu lidt svært at koncentretere sig om at glo på dyr i en bagende hede omkring de 30 grader, selv kænguroerne lavet ikke andet end at dase og sove ... men flot og lækkert, det var det.
Da vi kom hjem var vi faktisk so trætte og fortsat solskoldet at vi gik i seng, allerede ved en 10tiden - den der hede, gør en SÅ ualmindeligt lad!!!

Det blev lørdag og Ians far skulle hjem. Han var nu så frisk og klar at han igen kunne klare sig selv, så vi kørte i en times tid til Katoomba hvor Eric boet, men inden han fik lov at komme hjem, skulle vi lige have morgenmad for anden gang. På det fineste sted, The Paragon, hvor alt stadig var som i 1920'erne kunne man få klassisk australsk morgenmad, Devonshire Tea. 2 engelske fede flormelis on-top drysset scones skæres over i halve, smøres med jordbærmarmelade, der puttes flødeskum på og HAPS, nok en af verdens bedste morgenmadder man OVERHOVEDET kunne få sig. SÅ lækkert. Her efter gik turen forbi byens stolthed, hotellet The Carrington der ligeså stod uberørt hen, vedligholdt, men eller si fuldstændig samme stand som i 20'erne og stedet bliver stadig brugt som rekreations spa, til bryllupper osv.... forestil jer lige det!!!


Vi fortsatte mod vores destination og man kan vist roligt sige at min højdeskræk, kom på noget af en prøve, men udsigten var helt fænominemanitinikolinel.....ja!


Her de 3 generationer i nok verdens mest gæstfrie familie. Eric, Ian og Luke. Vi kørte en tur rundt i bjergene inden vi skulle hjem af igen og en lur var tiltrængt.

Fredag aften stod på fest med Cilles gamle venner, en volsom succes, bortset fra de 20 dollars (125,-) man åbenbart ofte betaler i entre, uden der er noget videre event - lidt københavner vant er man vel blevet. Vi så mænd drikke shots af thekander, stødte helt tilfældte på 2 svenske piger vi mødte under introdagene hjemme i Melbourne og brugte 1 time på at finde en taxa, alt i alt, en helt alm. night out.

Nu er jeg hjemme i Melbourne igen, har netop haft min første undervisning, introduktion til Modern Asia og heldigvis var der 95% asiatere, havde troet 99.9 og faget lyder TOP sejt, glæde rmig max!!! Nu skal jeg have loidt frokost inden den senere i dag står på emballage design, mere asian studies og så nok lige en øller med Shannon, ahh, mandag :)

1 comment:

Anonymous said...

Er ret misundelig over at du skal tilbringe de næste par måneder down under.

Faldt lige over denne butik:

http://www.hotpod.net.au/blog/category/brand/the-candy-room/

http://www.thecandyroom.com.au/

Meget fed indretning imo.

Kh Helle