February 26, 2012

shelly beach og Ms G's

...og på stranden kom vi!!! Vi tog ud til Manley Beach og derude, lidt længere omme bag ved, lå Shelly Beach og her var der da vi kom, lidt mere fred og idyl. Så der installeret vi os og nød den lidt småkolde onsdag med "kun" 22-25 grader (Ja det er jo køligt for de lokale!!)


Men selv med faktor 30 og på kun 2 timer i solen, så skulle min blege skandinaviske hud, da alligevel lige nå at blive solskoldet skulle den. Så mine ben og især mine lår har været store og fede, lugtet lidt af svitset bacon og SÅ ømme, så jersey shorts har været lige til at overskue!! Er glad for vi var i Sydney i sidste uge og ikke oplevet de mellem 35-40 grader Melbourne har haft - så havde jeg jo været død!!!! Men men, årets første dukkert midt i februar, var det hele værd :)


Om aftenen skulle vi mødes med Amy, Cilles veninde fra gymnasiet og vi var på en ganske sej restaurant, Ms. G's på Victoriastreet. Asiatisk fushionskøkken, hvor vi indtil vores bord var klar, drak drinks dressed up som asian jelly juice. Maden var lækker og vores desert yderst særlig. "Stoners Delight 2." Hed den og var inkluderet følgende: Doughnut icecream, peanut butter, rasberry jam, banana fritter, banana chips OG.... kandiseret bacon!!! Det smagte HIMMELSK!!!!!! På væggen over for hvor vi sad, var der bl.a. skrevety hele ideen med stedet, filosofien bag osv i en lang smører, som hvis man kedet sig, uden al tvivl ville underholde.


Velbekomme.

No comments: